החברה העירונית ראשון לציון, תרבות, ספורט, נופש - עמוד הבית

החברה העירונית ראשל"צ לתרבות, ספורט ונופש בע"מ
טאבים צד
דלג על טאבים צד
אזור כפתורי הרשמה לפעילויות החברה
סוף אזור כפתורי הרשמה לפעילויות החברה

מתחם בירה - מפגש של קולינריה ובירה איכותית


מתחם בירה  3-4.10.2023– החל מהשעה 18:00

מפגש של קולינריה ובירה איכותית

פסטיבל קוליבירה משלב קולניריה של שפים מובילים ומבשלות בירה איכותיות. מבחר שפים מובילים ששותפים במיזם הארצי, יימכרו את המנות המנצחות שלהם בעולם הסטריט פוד.

בשרי/חלבי/טבעוני/ללא גלוטן

שפים:

שף גיא גמזו

השף גיא גמזו הוא אחד השפים המובילים והמשפיעים היום בישראל. מסעדותיו השוכנות בתל אביב: ׳אריה׳, ׳נונונו׳, ‘בינגו’, "ויוי", "הלנה"מוערכות ומשפיעות על התפתחות הקולינריה הישראלית. הבישול של גמזו שואב השראה מהאוכל האירני, המצרי והמרוקאי – מטבחים עליהם גדל בבית בשל מוצא משפחתו.

דוכן: NUNUNU

מנות נבחרות:

לחמניות בקר מפורק/לחמניות מאק & צ'יז


 שף תומר אגאי

תומר אגאי הוא שף ומסעדן ישראלי, הבעלים של מסעדת "סנטה קתרינה" ובר האוכל "צ'נה" בתל אביב.  השף אגאי שופט בתוכנית "משחקי השף" ברשת 13, זכה בתואר שף השנה של מדינת ישראל בפרויקט ״המסעדות הכי טובות״ של מגזין מאקו.

הדוכן: סנטה קטרינה אקספרס

מנות נבחרות:

מרגז חריפה בפרנה/קבב אורפלי טחינה הר ברכה וסלט עשבים/קובה נובלסייה


 שף אבי לוי

כשנה לאחר זכייתו בתוכנית, "מאסטר שף", השף אבי לוי פתח את מסעדת "המוציא", שמשלבת אוכל מסורתי ירושלמי, מרוקאי ואלג'יראי עם אלמנטים חדשניים. המסעדה זוכה להצלחה ולביקורות משבחות. לאחר הצלחת מסעדת "המוציא" פתח עם שותפים שלוש מסעדות נוספות "בית הכוון" ו"מצלה" בירושלים ו"צ'יריפום"

הדוכן: "המוציא"

מנות נבחרות:

סיגר כבש/ מעורב ירושלמי


 שף אבי ביטון

השף אבי ביטון מתחבר לבישול "עילי ביתי" ואת סגנונו שואב מהמטבח הצרפתי-ים תיכוני, תוך התבססות על חומרי הגלם עם נגיעות מינימליות.

מסעדת "יאסו", קפה "פופולאר"

ורשת מעדניות "סוליקה" המצליחה נמצאות בבעלותו

השף אבי ביטון שופט בתוכנית "הקינוח המושלם" והשנה ישפוט בתוכנית "מאסטר שף"

הדוכן: חלת שניצל של השף אבי ביטון

מנות נבחרות:

שניצל חלה/לחמניית שניצל


 שף אסף גרושובסקי

אם כבר פסטה אז בוא נעשה ממנה אמנות.

המשפט הזה גרם לי לחקור וללמוד את האוכל האיטלקי והמקומי.

21 שנים בתחום המסעדנות והאוכל, הובילו אותי לפתוח את הסטודיו שלי במרכז תל אביב.

בסטודיו משתמשים בחומרי גלם הטובים ביותר,, שם אני

מייצר פסטה מקומית, אני מעביר סדנאות פסטה,

מבשל ארוחות פרטיות ואירועים מקטנים עד הפקות ענק.

הדוכן: הפסטה של אספי

מנות נבחרות:

אלי אוליו שמן זית/בורטה ועגבניות/ רוזה מטבוחה


 בירה

מבחר מבשלות בירה יציגו ויימכרו בירות בטעמים שונים ממבחר מדינות שיענו על

חוש הטעם של כל אורח ואורח חווית מושלמת של בירה ומזון

אנו ניצור התאמה בין סוג הבירה לסוג המזון, כדי להעניק חוויה מושלמת לאורח

סוגי בירות:

ESTRELA,

WEIHENSTEPHAN

BLANC

GRIMBERGEN

GUINNESS

DAURA

KIRIN


הכניסה חופשית


ט.ל.ח. הנהלת הפסטיבל שומרת את הזכות לשינויים בתוכנית

 

הצטרפו אלינו ברשתות החברתיות
Banners
דלג על Banners
עבור לתוכן העמוד